tiistai 19. tammikuuta 2016

Lauantai tokot

Lauantaina jatkui Sarin tokot SDP:llä. Tällä kertaa halusin hieman pitkästä aikaa siedätellä Jokrua muihin koiriin ja mentiin touhuilemaan omiamme kentän laidalle, kun belkkari Nomi treenasi. Osallistuttiinhan me alkuun paikkaistumiseenkin ja paikkamakuuseen sellai omalla tahdillamme. Oltiin loppuviimeksi ihan normaalirivissä ja ehkä noin 5m etäisyydellä, että oikein hyvin. Paikkaistumisessa ei ollut mitään, makuussa en ole ehtinyt kunnolla vielä nimeämään pään maahanlaittoa, joten käskytin vain maahan. Jokru kuitenkin tarjosi pään maahanlaittoa ja palkkasin sitä siitä.

Varsinaisella meidän vuorolla tehtiin törpön kiertoa. Itsekseen kun ollaan tätä viimeksi tehty, niin Jokru kyllä kaarsi vielä vasemmalta "normaalin" kaarroksensa, ihan kuten ruutuunkin. Jokunen toistahan on toki tehty sekä ihan seinän vieressä (ettei J pääse kaartamaan vasemmalta) sekä kerran taisin kokeilla sitä Piian neuvomaa, eli laitoin lelut molemmin puolin koiran linjaa törpölle. Alustinkin tehtävän Sarille niin, että joo, se kaartaa sieltä vasemmalta.. Noh, ekalla toistolla (otin aika kaukaa) Jokru bongasi vain sivussa olleen puomin ja olisi mennyt tarjoamaan kontaktia. :D Otettiin lähempää, ilman ongelmia. Jonka jälkeen taas kauempaa niin, että Sari kävi näyttämässä törpön. Jokru juoksi vauhdilla törpölle ILMAN minkäänlaista kaartoa. Tein silti pari lähetystä hieman vasemmalta viitosta ja mitä kokeiltiin myös, oli niin että jätin koiran kauas ja menin itse lähemmäs törppöä. Jokru kiertää törpön kyllä näemmä aina sieltä vasemman kautta (siis myötäpäivään) mutta nyt palkkasin sen vielä tiukasti vasemmalle törpön kierron jälkeen. Loistava vauhti Jokrulla oli sekä törpölle mennessä että erityisesti toki törpöltä mua kohti, kun palkka oli tulossa. Eikä tosiaan yhdelläkään toistolla tullut minkäänlaista kaarrosta. Joko ne parin kerran treenit on auttanut, tai sitten Jokru on vaan unohtanut koko kaarroksen. :D Pitäis päästä kokeilemaan taas ruutuakin kunnon matkalla.

Varsinaisen treenin jälkeen otin vielä lisää siedätystä Jokrulle siinä hallin odottelualueella, kun Noora ystävällisesti touhuili rauhassa Nomin kanssa. Kyllä se Jokru Nomin huomasi, mutta ei välittänyt. Eihän se niin kauan ole välittänytkään, kun touhutaan omiamme. Menin hetkeksi käymään toisella kentällä niin että päästiin aidan takana aivan Nooran ja Nomin viereen, jossa rupesin juttelemaan Nooralle. Aluksi se meinas olla liikaa Jlle, mutta samalla vaan jatkettiin touhuiluja. Sitten Noora ystävällisesti edelleen tuli tekemään Jokrulle luoksepäästävyyttä. Aluksi Jokrun mielestä meinasi olla hieman epäilyttävää touhua ja poju olisi selvästi väistänyt mieluusti, mutta sitten Noora otti takapakkia ja tuli hetken päästä uudelleen. Tehtiin tätä tosiaan useamman kerran ja ihan lopuksi laskin Jokrun ihan luvan kanssa moikkaamaankin. Ompa hienoa saada ns avustajaksi tällainen ihminen, kenen uros on ollut ilmeisesti hyvin samankaltainen aikoinaan nuorempana. :) Ja positiivista toki, että pidemmän aikaa mitä olen Nomia aksassakin nähnyt, niin aika järkevältä urokselta se vaikuttaa. Vaikka enhän mä ole missään kohdassa epäillytkään, etteikö meillä Jokrun kanssakin vielä toivoa olisi hyvinkin. Treeniä ja siedätystä vaan tarvitaan pikku hiljaa.

Käytiin treenien jälkeen vielä pieni kävelylenkkikin Nooran ja Nomin kanssa. Ja eihän Jokrulla noin ole ennenkään ollut mitään ongelmia, niinkun ei nytkään.. toki sitä olisi kovasti kiinnostanut päästä haistelemaan ja tarkistamaan, että mikäs mies tuo toinen on. ;) Tosin Nomihan on nyt hetki sitten leikattu... Mutta hyvin meni. Ja Jokrua tuli siedätettyä paljon! ;) Ensi lauantaina uudelleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti