maanantai 6. kesäkuuta 2016

Aksaa ja tokoa

Alkuviikko oli hyvinkin aksapainotteinen, kun taas loppuviikolla treenailtiinkin tokoa enemmän kun aikoihin taas yhteensä. :D

Maanantaina meillä oli Jokrun kanssa vuorossa kevään viimeiset Elinan treenit ja jummi, kun mä nautin aksasta Jokrun kanssa. :) Se alkaa olemaan sillä mallilla, että menosta voi vaan nauttia! Ja tuolla Tsaun hallilla olevissa treeneissä on aika siistiä, kun päästään treenaamaan aina isolla kentällä pidemmillä esteväleillä. Vaikka se tietää itselle reilusti juoksemista, niin loistavaa treeniä se vaan on. Jokru on aksatreeneissä niin kiltti (oonkohan joskus aiemmin maininnut?! ;) että vaikka mun ohjaus olis myöhässä, niin se vaan kiltisti suorittaa. Mutta toisaalti, kun tarvittavissa kohdissa teen vaan(!) törkkäsyn/tönäsyn kohti ponnistuspaikkaa, niin Jokru hakee esteen kun esteen ihan miten vaan. Se on ihan täydellinen!

Elinan treenin perään päästiin Jippiksen kanssa Jaakon yksärille! Wau! Jaakon yksärillä ekaa kertaa IKINÄ ja olipa mahtavaa! :) Marialla oli yksäri tuohon varattuna, mutta koska Luna oli joutunut saikulle me päästiin tuuraamaan. :) Jipsin kanssakin on vaan niin siistiä aksata... meitä oli tunnin treenissä kolme(!) :) jota Jaakkokin hieman naureskeli... hyvin kuitenkin ehdittiin treenaamaan, ainakin meille ihan riittävästi.

Viikon aksailut kruunasi ehdottomasti se, että mulle tulis mahis lähteä keskiviikkona Janitan yksärille! :) Wau ja wau! Ratatreenin "lämmitelynä" käytiin rata virtuaalikoiran kanssa läpi, mikä on mulle itselle kyllä niin paras keino treenata ilman koiraa miettien oikeasti ajoituksia ja sijoittumista. Mun pitäis AINA käydä radat aina näin läpi. Huolellisen tutustumisen jälkeen on niin huikean helppoa lähteä treenaamaan koiran kanssa ja tälläkin kertaa molemmat J-kerholaiset oli aivan mahtavia treenikamuja. :) Jokru sai kaikenkaikkiaan kehuja edistymisestä ja erityisesti sen huikeista kontaktien suorituksista. Eikä ne Jipsinkään kontaktit tai kepit kyllä moitteita saanu. ;) veti se pieni valkoinen rakettikin aika superisti kaikenkaikkiaan! Niin superisti, että uskaltauduin sen ilmoomaan taas kisoihin... :)

Lauantaina vaihdettiin itsemme tokomoodiin ja osallistuttiin poikien kanssa Maijun tokokoulutukseen. Ensin setti Jokrun kanssa ja sen kanssa halusin luonnollisesti keskittyä perusasentoon ja sitä kautta seuraamiseen. On me selkeesti menty eteenpäin itse tuossa perusasentotreenissä ja oon saanut hitusen väljyyttä paikkaan. Muuten ajauduttiin juttelemaan paljon Jokrun vireestä (se oli aika kierroksilla) ja sitä kautta haukkumisesta. Kyllähän se nyt korkeessa vireessä ja hienoisen tokoilutauon aikaansaannoksena (ollaan siis vaan aksattu) aikalailla komensi mua haukkumalla.

Masin kanssa keskityttiin törpön kiertoon ja ruudun bongaamiseen. Joo, noiden bongaamisessa on ollut ongelmia, KUN ollaan treenattu niitä aksaesteiden joukossa. :D ehkä se hieman liikaa vaadittu pieneltä pojalta. ;) Nyt ei ollut meinaan varsinaisesti ongelmia bongaamisten suhteen. Toki mun pitää etäisyyttä muistaa vahvistaa, joskaan esim törppöön ei ehkä enempää tarvita vielä etäisyyttä koska eipähän se avo-luokassa nyt niin kaukana edes ole. :)

Tokotreeneistä innostuneena kävästiin tänään tekemässä omatoimiTOKOtreenit. :) Mä lisään tästä oman postauksen vaikka huomenna, jos ehtisin kirjailemaan.. ehdittiin meinaan treenailemaan jokaisen kanssa hyvät setit. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti