maanantai 20. kesäkuuta 2016

Omatoimitokoa jälleen

Meille tuli viime perjantainakin mahis mennä hallille treenailemaan ja mehän mentiin.. ja treenattiin vain tokoa! :) Jummi! On kyllä pahemman luokan tokokärpänen mua purassut... :) Mä rupesin inasen haaveilemaan Masin kokeen jälkeen, josko käytäs kokeilemassa avo-luokkaakin samantien. :) Niinhän meidän piti päästä Masin kanssa kokeilemaan, kuinka ne avo-luokan liikkeet mahtaisi sujua. Mä jopa ennakkoon koitin hieman katella sääntöjä läpi, jotta tiedän mitä treenata.. ;) ja eihän ne nyt ihan mahdottomia. Toki iso juttu on se vireen säilyminen, jos se tuossa alo-luokassakin alkoi laskea liikkeiden mukaan. Avossahan liikkeiden määrä kasvaa aika paljon. Toki siellä on edelleen viimeisten liikkeiden joukossa noi vauhdikkaammat, mutta silti.. Mä alan olemaan kyllä vahvasti sitä mieletä, et täytys Masille opettaa kuitenkin joku pieni "temppu" semmoseksi palkkaavaksi jutuksi, jota vois käyttää nostattamaan vähän. Eihän se sallittua ole varsinaisesti, mut parempi sekin ottaa pieni miinus yhteisvaikutelmassa, kun kaikissa liikkeissä.. :D ja who cares?! Kuten Mia kommentoi mun viime julkaisua, niin kivaahan siellä kokeessakin ollaan pitämässä koiran kanssa. ;)

Ton Masin kokeen myötä mulle tuli myös valtava into päästä kokeeseen Jokrun kanssa! :) Harmi, että seuraava kokeenomainen treeni on vasta heinäkuun puolivälissä. Haluun ehkä Jokrun kanssa kävästä semmosessa ensin, että näen kuinka me selvitään siitä kaikesta muusta taas. Kyllähän ne itse liikkeet menee ihan tosta vaan.. :) Tehtiin itseasiassa Jokrunkin kanssa hallilla aika paljon avoimen liikkeitä myös; törpön kiertoa ja ruutua. Kokeiltiin ihan kapulan noutoakin liikkeenä. Pojilla on molemmilla näemmä sama juttu, että sekä kierrossa että noudossa (ja myös ruudussa) kun muistan ns paluuvaiheen alussa huikata sivu-käskyn niin kyllä ne sitte palaa ihan perusasentoon asti... ;) Törpön kierrossa toi miinustaa automaattisesti pisteitä maks 8. Mutta jospa nyt vaan vahvistaisin hieman sivulle tuloa, niin voishan sekin sieltä tulla pikku hiljaa ilman erillistä käskyä. Tehtiin törpön kiertoa ihan kisamatkalla.... öh, sehän on 10m. Eli tehtiinkin siis ylimatkalla, noin 15-20m päästä. :D Tehtiin Masin kanssa pari niin hyvää toistoa ilman äänen pihahdustakaan, et oli pakko jättää siihen. :) Hieno Masi!

Kakeissa ei mitään ihmeellistä, eikä hypyssä. Luoksarissa koira jätetään maahan. No, eipä siinäkään mitään ihmeellistä ole. Liikkeestä seisominen on ehkä Masin kanssa pieni heikkous, vielä. ;) Liikkeestä istuminen on ihan pala kakkua. Mitähän muuta... Ruutua en tehny tällä kertaa Masin kanssa lainkaan. Jokrun kanssa tehtiin ilman mitään apuria ruudussa ja hienosti meni. Ehkä se ei oikeesti tarvi sinne ruutuun mitään alustaa tai lelua, jos kerran ilmankin menee noin hyvällä vauhdissa ja suoraankin vielä. Jännä, että se lievä banaani korjaantui siitä menomatkalta niillä muutamilla häiriötreeneillä. Käsittämätöntä! Kannattaako näitä onnistumisia "pilata" liialla treenillä?! :D Jos siis noi paimenet tuppaa sit alkamaan arvailemaan ja tekemään omia päätelmiään sitten sitä myöden kun itse liikkeet alkaa olemaan liian tuttuja ja helppoja... :D Paikallaistumista on Masikin nyt päässyt treenailemaan ja eipä siinäkään ole mitään ihmeellistä. Samat pätee kaikissa myös itseasiassa Jokruun... eipähän sitä tarvis kun kisata molempien kanssa! :D Nytkin muistin molempien kanssa myös hieman keskittyä sosiaaliseen palkkaankin. Etten heti ole aina kaivamassa lelua taskusta. Ja molempien kanssa tehtiin myös niitä sosiaalinen palkka ja siitä uuden liikkeen ns aloitus ja perusasennosta lelupalkka. Ehkä noita tarvii vaan Masillekin vahvistaa entisestään, kun en kuitenkaan ole niitä niin kauaa Masin kanssa tehny. Ehkä se sieltä rakentuu pikku hiljaa. Tosiaan koekokemustakin me vaan tarvitaan kyllä lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti