perjantai 17. kesäkuuta 2016

Treenejä ja kokeita

Tähän viikkoon on mahtunut monet aivan uudet treenit. :) Maanantaina olin kuuntelemassa Katja Kiviahon tokokoulutusta, tiistaina alkoi Jirkan hihna- ja ohituskurssi, johon osallistun Jokrun kanssa ja keskiviikkona alkoi Piian tokokurssit Tamskilla eteläpuistossa. Maanantain kuunteluissa tuli taas hyviä ajatuksia ja ideoita omiin treeneihin. Tiistaina treenailtiin Kalevan puistossa ja Jokru suorastaan loisti! Mulla oli ajatus ennen treenejä, että jos vaikka luottaisin poikaan. :) Se kyllä kannattaa! Jokrulla ei tullut lähellekään reagointeja, vaikka ympärillä pyöri paljon ihan ns turistikoiriakin.. Siinä tais olla taas en verran monia häiriötekijöitä ympärillä, että Jokru ei ihan ehtiny ees bongata kaikkia. Vaikkakin se oli alusta alkaen todella hyvin treenimoodissa mun kanssa. :) Mahtavaa! Onhan me käyty tuolla paljon koko talven aikana treenailemassa, tai ainakin jokusia kertoja, et ehkä se auttoi treenimoodin löytymistä. Saihan se J hepulit Jirkasta kuitenkin =P

Keskiviikkona alkoi Piian kurssit Eteläpuistossa. Mä vaan niin tykkään Piian ajatusmaailmasta koirien koulutuksen suhteen! :) Asennekurssi napsahdi Jokrulle ja Masille voi/evl-kurssi. Jokrun kanssa katsottiin hieman leikkimistä ja koiran asennetta mua kohti, ja voin kyllä todeta talven kurssien jälkeen, että J oli ihan eri koira! :) Toki se aavistuksen otti häiriötä, kun menin lähemmäs muita kurssilaisia, mut ehkä ton verran pitääkin katsella, ketä on paikalla ja ketkä tuijottaa. :D Ennen treeniä ehdittiin käydä rauhassa kävelemässä puiston kenttä ympäri ja Jokru sai näin katsella ja tutustua paikkaan.

Masin kanssa ei ehditty lainkaan treeneihin, mikä oli todella harmi. Sen sijaan Masi kävi pitkästä aikaa tokokokeessa! :) Ja todellakin käväsi siellä pyörähtämässä ja näyttämässä mallia... :) Se oli hurjan pätevänä! Joskin kokeenjärjestäjät möhmelsi todenteolla meidän pisteiden kanssa ja laittoi meidät ekana viimeisiksi.. hieman ehdin miettiä, että hitto, mun mielestä meidän liikkeet meni kyllä aika nappiin ja saatiin muka vain 132p. Mutta ne oli ensin nollannut meidän paikkiksen :) vaikka saatiin siitä ryhmän ainut täysi 10. Lisäksi olivat vielä luoksarista kertonut pisteet kahdella, vaikka kuului kertoa kolmella. Justjust! Vähän ärsytti, kun olis oltu oikeesti kolmansia kuudesta ja saatiin KP vieläpä! :) Saatiin meidän paperit ihan vikana ja siinä kohtaa kaikki muut oli toki ehtineet jo poistua paikalta.. eniten siis jäi harmittamaan just se, että nyt kaikki ajatteli että se terrieri oli ihan sysisurkea ja justjust sai edes tuloksen.. :D eihän niillä muiden mielipiteillä ole merkitystä, MUTTA...

Joka tapauksessa, Masi oli huikea oma itsensä ja oli kyllä täysin ansaitut pisteet! Vire meinasi alkaa laskemaan loppua kohden ja sitten otus alkoikin ottamaan hieman häiriötä. Kapulan pidon jälkeen olin lähtenyt liikkurin mukaan kapulaa havitellen :D yms.. noista lopun jutuista johtuen veikkaan yhteistyön olleen "vain" kasi. Myös hypystä napsahti kasi, kun Masi ponnisti todella kaukaa ja pudotti sitten riman. :( Joo, pitää treenata myös tota yli 30cm hyppyä. Tuomarikin(!) naureskeli et aksakoiran luulis hyppäävän... noh, olisko pitäny tarkentaa että juuri tuon takia me EI aksata. :( Kaikkea sitä näkee ja kuulee tuollakin..

2 kommenttia:

  1. Hyvä te! Terrieri ei vaan tohtinut julkisesti olla eturivinpoika! :D Ja mitä sitten siitä mitä ne muut ajattelee. Te ootte siellä kehässä pitämässä hauskaa ja vaikka joku nyt tuloksia yritti sössiä, niin ihan sama. Ei ne pisteet vaan yhdessä tekeminen.

    VastaaPoista
  2. Just noin Mia! :D ehkä Masi ei tosiaan halunnut olla se kiltti eturivin poika julkisesti :D

    VastaaPoista