maanantai 13. kesäkuuta 2016

Koirahierontaa

Taidettiin me viime viikolla päästä ainakin vielä kertaalleen treenailemaan koirulaisten kanssa, pääpaino säilyi edelleen tokossa. Me muuten päästiin oikeesti viime viikon aikana aivan huikeasti eteenpäin kaikkien kanssa kukin omalla sarallaan! Jokrun seuruu alkaa vaikuttaa jo oikeasti seuraamiselta eikä vain mun jalkaan nojaamiselta, Masi on nyt oikeasti löytänyt kiertotörpön JA ruudun ja Jipsin kanssa on saatu tekemiseen enenevässä määrin intoa ja iloisuutta jopa palkkaamattomuudesta huolimatta. Ei siis Jipsin kanssakaan heitetä vielä kirvestä kaivoon kisaamisen suhteen... Masille onnistuin saamaan koepaikan ja koska luotto on nyt oikeasti kova kapulan pidon suhteen, niin uskon että nyt voitais jopa onnistuakin.. toki, ainahan kaikki on mahdollista.. :D Jokrun kanssa voi haaveilla kisoista aina vain vahvemmin ja josko sitä vaikka vielä syksyllä uskaltautuisi kokeilemaan. Intoa olis ja varmastihan se Jokke vetäis senkin ihan huikeesti, mutta jotenkin itseä silti aavistuksen arveluttaa. Täytyy saada vielä vähän lisää varmuutta paikallaoloihin ja vieraiden koirien läsnäoloon.

Torstaina mulla alkoi vihdoista viimein hierontakurssi Vesilahdella. :) Kyllä tätä on odotettu ja voin sanoa nyt jälkeenpäin, että ei tarvinut pettyä. Mä olin jo heti torstain jälkeen aivan vakuuttunut, että homma on juuri mua varten. Opiskeltiin koko viikonloppu koirien anatomiaa ja on se vaan niin mielenkiintoista. Ekan viikonlopun opiskelun kohde oli koiran eturaaja, joka käytiin läpi hyvin perusteellisesti lähtien liikkeelle luista, nivelistä, jänteistä ja lopulta päätyen lihaksiin. Aina ensin asia käytiin läpi puhtaasti teoriassa, sitten päädyttiin tutkimaan asiat luurankokoirista ja lopuksi tarkasteltiin samat asiat elävistä koirista. Sunnuntaina ihan lopuksi katsottiin hieman jo alkuun hierontaotteita ja saatiin vinkkejä, miten aloitella hierontaa omien koirien kanssa. Pääasiahan aluksi on opetella itse hakemaan tuntumaan hierottavaan ja oppia tunnistamaan lihaksia ja maamerkkejä luista ja jänteistä. Perjantaina mulla oli mukana Masi, joka oli oikein elementissään nautiskellen saamastaan huomiosta. Sunnuntaina uskaltauduin ottamaan myös Jokrun mukaan ja vaikka hieman huonoksi sattumaksi tällöin mukana olikin huimat 8 muutakin koiraa paikalla, niin ihmeen hienosti Jokru malttoi olla. Toki sillä tuli hieman ääntä varsinkin aamusta, kun porukassa oli yksi hieman herkästi kaikkeen haukkumalla reagoiva pikkukoira sekä hieman malttamaton pentu, mutta mun odotuksiin nähden J käyttäytyi silti ihan huikean hyvin! Todellakin tulen ottamaan sen uudelleenkin mukaan joku kerta! Oli meinaan illalla kohtuullisen väsynyt poika... ;)

Aivan huikea viikonloppu siis takana ja nyt valtava opiskelumotivaatio, jotta saa tankattua päähän kaikki läpi käydyt asiat. :) Termejä on ainakin paljon opeteltava..... Seuraavaa lähijaksoa jo odotellessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti