tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kisaamassa ja tokoilemassa

Voi jummi! Oonko mä sitä joskus maininnut, että ton Jipsin kanssa kisaaminen (ja toki aksaaminen ylipäänsä) on ihan sairaan siistiä!? Oltiin eilen Tamskin iltakisoissa juoksemassa kaksi Mujusen starttia ja me oltiin aika liekeissä! :) Ekalta agiradalta nolla, sijoituksella 4. Eipä olis muuta voitu tehä, kun MÄ juosta kovemmin.. :D Jipsi oli ihan täydellinen! <3 Hypärille ärsyttävä vitonen, kun en sitten ehtinyt juoksemaan kahden suoran putken päähän hieman tönäämään pituudelle.... Äh! Pitäiskö sitä eteen-käskyä vahvistaa TAI itse linjata paremmin.. taitaitai..... muuten ihan superhieno rata!! Jipsi pysyi molemmat lähdöt, suoritti hienot kontaktit, haki kepit ihan superisti, tuli ohjauksiin (kuten AINA!!) täydellisesti ja MÄ USKALSIN! :) Ihanaa ja mahtavaa! On se Jipsi vaan semmonen aksakaveri!

Koska kisat mentiin perinteisellä mini-medi-maksi-järkällä, meillä oli poikien kanssa tuossa välissä ruhtinaallisesti aikaa tokoilla. Olin varannut meille ykkös kentän ja Minna kanssa oltiin sovittu vieläpä kimppapaikallaoloista. Olipa mainiot treenit todellakin! :) Jokrun kanssa käytiin ensin vaan kokeilemassa hallissa oloa ja treenailua, kun siellä oli aikamoinen hälinä. Mutta poju yllätti mut ihan täysin! Se kykeni tokoilemaan ihan hipihiljaa, vaikka hallissa pauhasi AKSAKISAT samaan aikaan! Käsittämätöntä!

Otin kuitenkin ekat paikallaolot Masin kanssa, tehtiin pelkkä paikkaistuminen. Voi Masi-pieni! <3 Se istua pönötti ilman ajatustakaan maahan tipahtamisesta tai muusta, vaikka edelleenkin hallissa oli aikamoinen häly! Tehtiin paljon muutakin; seuraamista, sivulletuloja, hyppyä, törpön kiertoa, ruutua ja ennen kaikkea leikkimistä ja yhdessä olemista. Selkeesti Masilla meinasi hierrokset nousta tuosta hälinästä herkemmin, mutta ei mitään ihmeellistä silti. Täydet pisteet myös Masille illan treeneistä! :)

Jokrun kanssa meinasin jopa hieman ahnehtia treenaamaan. :D Toisella kierroksella Jokrukin pääsi tekemään paikallaoloja, ensin paikkamakuu ja sitten istuminen. Halusin testata nimenomaan niin, että me oltiin ensin paikalla valmiina ja Minna tuli koiransa kanssa viereen. Selvästi toi on se haastavin ja jänskin juttu vielä, mutta hienosti Jokru veti koko setin! Mun nähdäkseni reaktiot ei ollu lähelläkään. Toki tilanne oli sillä tavalla helpompi, kun Minna oli tuttu ja me juteltiin siinä samalla, niin tilanne ei ollut lainkaan niin jännittävä kaikenkaikkiaan. Mutta loistava treeni siis! Samalla tehtiin aika paljon (ainakin mun mittakaavassa) perusasentoa ja seuraamista lyhyinä pätkinä -> todella hyvin! Huomasin tässä sellaisenkin jutun, että Jokrun ollessa perusasennossa, kun käsken seuraa, niin se tiivistää tuosta jo itsensä mun jalkaan. Olen ottanut tuon testailuun ja palkkaankin niistä, jolloin Jokru ei painaudu muhun vaan tsemppaa vaan kontaktin. Loistavaa! :) Hyvin toimii! Ja jännä tosiaan hypyn takaa kun kutsun sivulle, niin J tulee ihan täydellisesti. Jess!! :) Kierrosta käskin kertaalleen suoraan sivulle asti. Se, mikä pitää nyt asap ottaa Jokrun kanssa työnalle, on paikkamakuuseen pää maahan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti