Sivut

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Jippiksen kontaktitunti

Jippis pääsi aamusta agiliitelemään Lempäälään Sportdogparkkiin. Ajatuksena oli ottaa kontakteja harjoituksen vuoksi erilaisilla esteillä. Treeni aloitettiin kevyesti keinun paikuttelulla, mutta muutamien paukuttelujen jälkeen uskaltauduin kuitenkin ottamaan keinun kokonaan. :D Jee! Ei siis ongelmia, vaikka tuolla noi keinut onkin paljon kevyempiä kun Takujen oma keinu.. Seuraavaksi oli vuorossa A:n alastuloa, mikä meni myös niin hyvin kun on tässä mennytkin. Puomin Jippis ottaa oikeesti jo TOSI hienosti! Ei puhettakaan, et mun tarvis auttaa jarruttamalla tai mitään. Ja suoralla vauhdilla ihan oikeeseen paikkaan asti.

Toisessa sessiossa tuli Päivin kanssa puhe Jipsin viime hypäristä, kun se hyppäsi renkaan vierestä. Testattiin tätä sitten renkaalla niin, että lähetin Jippiksen rengas-käskyllä ihan renkaan vierestä. Ja niinhän Jips hyppäsi sen vierestä. Apua! Eikö otus tiedäkään oikeesti, mitä tuolla esteellä tarvii tehdä?! Noh, siltä touhu kuitenkin näytti, että taidetaan ottaa pientä treeniä jatkossa myös ihan renkaalla. Niin, että otus saa itse pähkäillä, mitä tuolla esteellä kuuluisikaan tehdä. :)

Lisäksi otetiin vielä keinu pariin kertaa eri puolilta ja yhden hypyn kautta. Samoin kun puomia osana pientä rataa, jossa lisäksi kepit ja erilaisena esteenä totuttuihin pussi. Hieno toi puomi kyllä on! Lisäksi tehtiin kahdesti A hitaasta vauhdista ja ite otin ihan rauhallisesti vieressä. Hienosti sekin noin menee! Ja noin tehden Jips kyllä jarruttaa. Ehkä tehdään nyt hetki ihan tollai rauhassa, jotta se liikerata tulee oikeesti tutuksi.

Oikein kiva treenisessio taas Jippiksen kanssa! :) tahtoo jo kisaamaan lisää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti