Sivut

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Valsseja ja kontakteja

Eilisen omatoimitreenin ohjelmassa oli valsseja, valsseja ja valsseja... ja kuten tiedossa oli, Masin kanssa saa olla hyvin huolellinen, että näyttää oikeasti sen ponnistuspaikan eikä roiskaise vain sinne päin. Mutta himskatin hyvää treeniä itelle! Masi vetää käännökset niin tiukoilla linjoilla, että mulla voi oikeesti tulevaisuudessa tulla olemaan aika kiirus sen kanssa. Jos toki Jipsinkin kanssa saa laittaa toisinaan töppöstä toisen eteen.. :D Mun onneksi sain treeniin seuraksi myös muita silmäpareja kommentoimaan tekemistä ja hyvä näin! Eipä tästä olisi muuten noin loistava treeri tullutkaan. Kiitos siis Hanna ja Tanja!!! :)

Jipsin kanssa en vaan voinut olla ottamatta puomia mukaan osaksi treeniä! ;) ja kannatti todella... Mähän oon käyttäny sillä kosketusalustana pakasterasian kantta tms (mikä sattuu milloinkin olemaan saatavilla) ja nyt pienennettiin reilusti se puoleen, piilottamalla kansi osittain hiekan alle. Jips hakee ihan superhienosti oikean paikan, eikä oo epäilystäkään etteikö se tietäisi missä kuuluu olla! Jess!! Treenin yhteydessä varmistui kuitenkin meidän tärkein tämän hetkinen treenailun kohden, joka on vapautuskäsky. Parilla ekalla kontaktilla Jips ei selvästikään ollut varma, että se tule-käsky oli se, millä saa lähteä. Parin kerran jälkeen asia selkiytyi selvästi Jipsille, mutta tää juttu vaatii selvästi paljon enemmän treeniä! Siinä siis aihe seuraaviin omatoimitreeneihin...

Seuraavassa sessiossa Jipsin kanssa oli tarkoitus pohtia porukalla, kuinka etenisin keinun kanssa. Paukutteluahan me on tehty joitakin kertoja ja ainut, mitä tästä aiheutuu on se, että Jips nostaa omia kierroksiaan huimasti. Mä en oo ite osannu tulkita, onko se jännitystä vai vaan puhtaasti intoa. Tarkoituksena oli siis kokeilla ekan kerran ikinä keinu ihan sellaisenaan ja voi vitsit Jips on yllätyksiä täynnä! Ennen keinua koitin tarkoituksella laskea Jipsin kierroksia, ettei se juokse keinua ainakaan läpi. Annoin Jipsin itsenäisesti tehdä keinu-käskyllä, mitä se tekee ja sehän juoksi suoraan keinun laskevaan päähän, kaikki tassut kontaktilla (juuri niinkuin ajattelinkin keinun ottaa) välittämättä tippaakaan keinun paukahduksesta sen laskiessa täysin vapaana maahan! Vautsi!! :D ja siinä reilusti palkkaa, vapautussana ja hyvät leikit. Sama homma niin, että mä olin keinun toisella puolella. Ja tismalleen sama juttu! Jee!

Seuraavassa Masin sessiossa kokeiltiin myös Musmusin reaktiota keinun heilutteluun sekä paukutteluun. Eikä näytä pojukaan olevan moksiskaan tosta! :) Pikkumiehellä häntä heilui sitä mukaa, kun makkaraa tuli suuhun. Nyt vaan vahvistamaan Masille kosketusalustaa ja vapautusta.

Lopuksi testattiin vielä Jipsin A:n tilanne. Me ollaan viimeks otettu A joskus varmaan viime talvena.. :) kun jossain kohtaa päätin aloittaa kontaktit uusiksi kosketusalustan kanssa, niin ei olla sen jälkeen edes katsottu A:n suuntaan. Nyt sitten kokeiltiin A ihan kokonaisuudessaan ja voi vitsit! Ihan kuin oltaisiin sitäkin treenattu.. no okei, olihan meillä kosketualusta tukemassa oikeaa paikkaa semmosena puolikkaana mutta silti.

Varmaan sanomattakin selvää, että jäi ihan loistava fiilis treenistä jälleen kerran! :D ehkä meidän haaveet agiradalle pääsemistä ei niin kovin kaukaisia enää olekaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti