maanantai 2. heinäkuuta 2012

Plörinätokot

Lauantain treenien pääpaino oli Jipsin tokoilussa. Meillä olisi taas pari avo-luokan tokokoetta lähitulevaisuudessa ja aiemmin hyväksi todettu viimeistelytreeni on ollut kokeenomainen treeni. Tällä kertaa meidän viimeistelytreeni meni kuitenkin niin päin persiitä, kun vain mahdollista. Voihan arg! =/ jaa, mitä.. tarvisko tokoa oikeesti treenatakin?! Meidän tokoilut on tosiaan jääny viime aikoina ihan minimiin, pääasiassa oman saamattomuuden ja toko-motivaation kateissa olon takia. Tää asia on jopa hitusen painanut mun mieltä, pääasiassa Masin kannalta. Onhan mulla kuitenkin ollut suunnitelmissa korkata senkin kanssa kokeet vielä tämän vuoden aikana. Mitenhän käy?Aloitettiin kuitenkin treenisessio Jipsin tokoilulla ja jotenkin musta tuntui siitä hetkestä lähtien, kun kentälle käveltiin, että kaikki ei oo nyt ihan kunnossa. Ekaa kertaa musta vaikutti, että Jipsin vire laski kuin lehmänhäntä eikä sitä oikeen huvittanu koko touhu. Todennäköistä kuitenkin on, että niillä agiesteillä siinä ympärillä oli jotain tekemistä asian kanssa. =)

Liikkeinä tehtiin kuitenkin lyhyt seuraamiskaavio, liikkeestä seisomaan, luoksetulo, liikkeestä maahan, kaukot ja nouto. Kaukot taisi itseasiassa olla ainokainen liike, mikä sujui mallikkaasti! Muut meni sitte enemmän tai vähemmän plörinäksi... ja kyllähän Jips noi osaa! Nyt on sitte aika kiikunkaakun fiilis, että tehdäkö jotain ennen sunnuntaita vaiko eikö. Positiivista kuitenkin, että nouto jäi meidän viimeiseksi liikkeeksi ja vaikka se ei ihan täydellisesti liikkeenä mennykään, niin siinä Jipsin vire tuntui jo nousevan kivasti.Tokotokon jälkeen jatkettiin Masimiehen kanssa keppitreeniä... pohdin siinä äijiksen kanssa kävellessä, että tarviskohan meidän miehen kanssakin keskittyä nyt hetki vaan tokoon. Mut njääh.. jos sitte talvella taas olkkarissa, kun ei ulos pääse. =PEka portti sujuu oikein kivasti! Masi tuntuisi hienosti hakevan sen kaikkialta muualta, paitsi sieltä vasemmalta. Se puoli vaatii aina melkein pienen helpotuksen. Missähän lie vika?! Muista kulmista Masi tuntuu hakevan portin tosi varmasti  riippumatta miten päin ite oon tms. Ja edelleen mikä parasta, Masi palautti lelun nyt myös ulkokentällä ihan joka ikinen kerta ja useimmilla kerroilla se aloitti palautuksen OMATOIMISESTI!! :D en ois aiemmin uskonu, et tämmösestäkin asiasta voisi näin ilahtua! ;)

Lisäksi otettiin taas keinun paukuttelua, niin että Masi sai ite laskea keinun pään maahan tassuillaan ja mä palkkaan. Tämä sujuu oikein kivasti, eikä Masimies tunnu olevan moksiskaan kolinasta. Lisäksi kokeiltiin vähän keinuttelua, niin että Masi on ite keinulla. Se on selkeesti hitusen outo juttu, mutta ei sekään kovin kummoinen.

Jipsin kanssa tehtiin muutama toisto puomilla ja sitte keinun paukuttelua. Ei noista nyt sen enempää mainittavaa, vähän Jipsin kierrokset meinaa nousta ton keinun yhteydessä. Sitä koitetaan nyt sitte ottaa ihan rauhassa ainakin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti