Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Masmusin agiliitopäivä

Ennen Masmusin treenejä oli vuorossa Jippiksen minitokoilu. Sen lisäksi, että ollaan nyt kotona ahkerasti paikkamakailtu, niin ainokaisen mieleenpalautustreenin kohteina oli se vauhtiluoksetulo sekä minimininouto, oikeesti täsmällisellä palautuksella. Ja näissä onnistuttiin hienosti! :) Luoksetulossa ei ollut havaittavissa minkänlaista himmailua ja kapula palautettiin oikeesti perusasentoon. Huomenna varmaan vielä joitakin mahtavasti palkattuja paikkamakuita ja se oli sitten siinä ennen torstain koetta.

Edelleen vielä ennen Masimiehen treenejä ehdittiin Jippulaisen kanssa kokeilla kertaalleen A, keinu ja puomi. A:lla tarvii ottaa huolella pelkkiä alastuloja. Katse Jippiksellä on hienosti suoraan alas, eli sikäli se tietää kyllä mitä siinä halutaan. Nyt vaan tarvii vahvistaa, vahvistaa ja vielä kerran vahvistaa sitä paikkaa... Keinulle voi helposti jo nostattaa oikeen kunnolla Jipsin kierroksia ja aina se vaan otetaan yhtä hienosti! Pätevä Jips! :) Tätäkin silti täytyy vaan vahvistaa ja kovasti. Puomi sujuu myös erittäin hienosti! Siinä Jips sallii jo jonkin verran häiriötä.. ja itsesiassa tuntui, mitä vaikeammaksi itse tein kontaktin Jipsille, sitä varmemmin se sen otti. Mahtavaa!

Masin agitreeniin koutsi oli sitte väkästellyt vaikeatakin vaikeamman radan pätkän. Huh! Todennäköisesti edes missään kolmosluokan radalla ei oo kokonaisuutena tommosta. Mutta innolla kokeilemaan ja ihan pikkuruisissa pätkissähän sitä sitten Musmusin kanssa tehtiin. Hienoja pätkiä me silti saatiin aikaiseksi. Ohjauksellisesti tehtiin ainakin; niistoa, persjättöä, päällejuoksua, takaaleikkausta, sylkkäriä... mitähän vielä. ;) aikamoista väkerrystä se silti oli! Mahtava fiilis kuitenkin, kun moni juttu onnistuikin. Ja huolella kun ite sai tehtyä, niin koira tuli kyllä kiltisti mukana. :D jee! Mutta läksyä tuli taas paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti