Sivut

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Tokokoetta ja omatoimitreenailua

Tänään oli ohjelmassa hetken tauon jälkeen tokokoe Jippiksen kanssa. :) Eihän sieltä se odotettu ykköstulos tullut vieläkään.. niin lähellä mutta niin kaukana. ;) Tarkemmat pisteet löytyy tuolta tokotulos-osiosta. Paikkamakuussa otus pentele oli noussu taas istumaan välillä, vaikkakin meni omatoimisesti sitte takas maahan. Toi ei oikeen oo kiva juttu kyllä. Pyysinkin kaverin jo avuksi ennen seuraavaa koetta. Seuraaminen oli enemmän tai vähemmän tommosta yhteiskävelyä.. ;) Muut liikkeet meni sitte jo huomattavasti paremmin. Luoksetulossa todella harmittava pysähtyminen heti liikkeelle lähdön jälkeen. Tota on tapahtunu ny jonkun verran treeneissäkin.. Aattelin ottaa nyt viikolla vain vauhtiluoksetuloja. Tota hyppyä en todellakaan tiedä, mitä siinä tapahtui. Kohtuu läheltähän mä Jipsin lähetän, mut ei se kyl koskaan tommosta oo tehny. Tosin ei olla tätä kyllä treenattu piiiitkääään aikaankaan. Tai sitte otuksella on selkä vähän jumissa.. tarkkaillaan.

Pienten päiväunien jälkeen (ah, ihana KESÄLOMA!!) käytiin ottamassa vielä "pikatreeniä", pääpainona Masin kepit ja kosketusalusta. Kattelin eilen Susan Garrettin 2x2-keppivideon kokonaan ja siitä innostuneena uskaltauduin ottamaan toisen portin mukaan. Kun se eka portti on nyt viimeset kaks kertaa sujunu niin kivasti. Ja hyvä, että otin! :) Kaikkialta muualta, paitsi sieltä vasemmalta noin klo 8-9 kulmasta, mikä on ollu se vaikea ennenkin, sujui toi kaksi porttia oikein kivasti. Mutta edelleen videosta innostuneena en helpottanu siltä vasemmaltakaan puolelta vaan annoin koiran tehdä töitä. Ja Masihan mietti aivot raksuttaen.. ja lopulta se sen keksi! Jee!! On sekin eri viksu pikkuotus! :D

Kaksi sessiota Masille keppejä kahdella portilla, molemmilla lisäksi muutama keinun paukuttelu ja kolmas sessio kosketusalustaa. Tota kosketusalustaa pitäis aktiivisemmin tehdä myös kotona, niin sen sais tosiaan piankin yhdistettyä jo puomiin.

Jipsin kanssa väleissä pari todella lyhyttä sessiota puomin ja kerran A:n alastuloa. Pari kertaa puomi kokonaan ja YKSI keinu. :D mä en malttanu olla kokeilematta, vaikka ei pitäny... Ja ei, se viime kertainen ei ollut mikään kertaerehdys Jipsiltä. Tälläkin kertaa Jips otti keinun TÄYDELLISESTI; se juoksee suoraan laskevalle kontaktille ja odottaa keinun paukahdusta. Eikä puhettakaan, että se paukahdus pelottais tms. :D Jesssss!!! Puomilla alotin saman tien myös niin, että piilotin yli puolet kosketusalustasta hiekan alle. Sitte otin edelleen pienen riskin ja jätin koko alustan pois. Ja hemmetti, ei me tarvita sitäkään! Mä jo odotan, et päästään taas seuraavan kerran treenaamaan. Ja varsinkin treeneihin rataa, missä olis ainakin puomi ja kenties jopa A. Siitähän ne saa sitte eteenpäin. Vapautuskäsky oli huomattavasti selkeempi jo nyt.. sitä pitää edelleen ja aina vaan enemmän käyttää ihan kaikess arjessakin, jotta sanan merkitys on oikeesti selvä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti