torstai 26. heinäkuuta 2012

Jipsin ensimmäinen agirata

Saatiin Jipsin kanssa tilaisuus kokeilla kisaavien agirataa Takujen epiksissä tulevan lauantain piirimestaruuksia edellä katsoen. Ja jee!! :D vaikka ite möhmelsin joitakin juttuja, niin Jips vaan toimii! Ja mikä parasta, kontaktit oli makeet! :)

Video löytyy tuolta:

http://youtu.be/8H9rzcGPxoc

Alussa ilmeisesti unohdin ohjata varsinaisesti hypylle 2, tai jotain, ja otin sitten suosiolla uusiksi. ;) A-este hienosti, kepit löytyi myös hienosti, mutta keinu oli jostain syystä outo. Tiedä sitten, enkö ohjannu kunnolla vai jarrutinko juuri sopivasti vai mikä tuli. Kertokaa joku! ;) Puomin alla olevaan putkeen jäin kuitenkin ohjaajaan eri puolelle, kun mitä olin suunnitellut ja sopivasti blokkasin putken suun, josta sitten kielto. Puomilla tosi hieno kontakti taas, vaikkakin videon perusteella vedin kuitenkin aavistuksen varmistellen...

Jäätiin ehdottomasti silti positiiviselle puolelle tän päivän kokeilussa! Juoksusta, sateesta, pöksyistä ja hämäryydestä riippumatta Jips toimi hienosti, kontaktit ja kepit oli LOISTAVAT! :D Tästä on todellakin hyvä jatkaa agiradoille, jahka juoksusta "toivutaan" kunnolla.

2 kommenttia:

  1. Hienoa menoa! Hienosti haki kepeille! Keinulle pääsi livahtamaan aika paljon sun edelle ja jäi empimään saiko niin tehdä. Parempi ohjaus ja tuki suullisesti, niin varmasti oisi mennyt keinulle. Lisää treeniä siihen, että irtoaa suorittamaan esteen itsenäisesti sun paikasta riippumatta, niin tulee kyllä varsin pätevä agiliitelijä!

    VastaaPoista
  2. No joo, vaikka tosta suorituksesta ei ihan ilmennyt, niin tavoite on nimenomaan itsenäinen suorittaminen ihan jokaisella esteellä. ;) eihän mulla olis toivokaan ehtiä viedä nenästä tän nopeuksista otusta.. :D Ja toi keppien hakeminen yllätti mut itsenikin!! ;)

    VastaaPoista