torstai 12. heinäkuuta 2012

Masin agiliitelyä ja Jippiksen koetokoilua

Masin vuoro oli tänään päästä agiliitelemään SDP-hallille Lempäälään ja hienosti liitelikin. Tehtiin erittäin suoraviivaista radan pätkää, me toki ihan pienissä osissa, mikä sujui oikein kivasti! Kun vaan muistan, ettei Musmusia voi vain roiskaista sinne päin, vaan sitä tarvii ihan oikeasti OHJATA! Mutta tämän kun muistan, niin hyödyn kyllä myös Jippiksen kanssa! Pitäis päästä vaan treenailemaan ohjatusti radan pätkiä Masimiehen kanssa (että on joku, joka korjaa mun tekemisiä).

Lisäksi käytettiin tilaisuus taas hyväksi ja otettiin omatoimisesti erilaisia esteitä; keinun paukuttelua, muuria, eri värisiä putkia, pussia ja rengasta. Löydettiinkin yllättävän vähä-ääninen ja kevyt alumiinikeinu, mikä taisi Masin mielestä olla jopa aavistuksen outo, kun se ei tutusti kolahtanu maahan. ;)

Jippiksen kanssa jatkettiin Tamskin iltakokeessa avo1-tuloksen metsästystä. Ja ilman omaa möhellystä oltais se saatukin! Arvatkaa vaan, harmittaako ja potkinko itteäni nyt nilkkaan!!? :) Onnistuin sitte ekaa kertaa ikinä nollaamaan meidän satavarman liikkeen, eli hypyn. En sitte muistanu sanoa Jipsille odota, ennen kun liikkuri kysyi, onko valmista. Liikkuri kun sanoi mulle, että käsky, niin Jipsihän meni jo. Ja ihan suoralla jojo-hypyllä takaisin. Sitte se katteli hölmönä mua, et mikäs nyt ja mä katoin yhtä hölmönä tuomaria et mitäs nyt. Eihän siinä mikään auttanu. Tuomari kommentoi vain, että avo-luokassa liike menee valitettavasti nollille. Kokonaisvaikutelmaksi saatiin onneksi täysi kymppi ja siltä se touhu tuntuikin muuten! Todella kiva fiilis touhuilusta Jippiksen kanssa ja on se vaan ihanan innokas koirulainen! Nyt siis jatketaan sen ykköstuloksen metsästystä, kyllä se ihan nurkan takana piilottelee... :D

Ainiin ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpinä uutisena... Masimiehen kanssa käytiin eilen treenailemassa Tamskin mätsärissä pärjäten oikein kivasti!! :D Ensin oltiin pienten sinisten ekoja ja sitten vielä BIS-kehässä kakkosia!! Aika hurjaa taas oli poseerata BIS-kehässä kaikkien suurien koirien keskellä.. niin se Musmus vaan meni ja pärjäsi! Mutta pikkumies esiintyi kyllä oikein mainiosti ja kävelikin niin hienosti! Todella hyvää treeniä sunnuntain erkkaria varten... ;)

Masin huisi mätsärisaalis :)

1 kommentti:

  1. Toi kokonaisvaikutelma on ihan mahtava! Hienoa! Älä jää turhaan sitä hyppyä murehtimaan. Ensi kerralla oot siinä sitten hereillä ja ykköstulos on aivan varma!

    VastaaPoista