torstai 12. syyskuuta 2013

Masi aksaa ja Jipsi tokoilee

Ja olipahan muuten aika loistavat työnjaot eilen treeneissä! :) Masmus pääsi kuokkimaan Hannan treeniryhmään ja Jips tokoili ihan loistavasti kentän vieressä. Olipas Hanna tosiaan suunnitellut kinkkisen radan. ;) Mutta niin me vaan Masimiehen kanssa siitä selvittiin, pienissä pätkissä toki.

Ratana oli jotain tommosta:


Muurin kierto meinasi aiheuttaa hitusen päänvaivaa Masille, mutta eipä olla tuollaisiakaan juuri aiemmin treenattu. Ehdin tekemään muurille oikein reilun pyörityksen, jolloin linja keinullekin saatiin paremmaksi. Keinua otettiin ihan varmuuden vuoksi ensin niin, että Hanna kevensi keinahdusta. Selkeesti aina vaan varmemmin Masi keinulle tulee! :)

Seuraava pätkä jatkettiin hypyltä 5 eteenpäin. Ensin halusin taas väkisin kokeilla persjättöä tähän, mut kun ei se käännä koiraa juurikaan. Valssi sopikin sitten paljon paremmin. Kutoselle näyttämään ponnistuspaikka ja ajoissa liikkeelle. Seiskalla takaakiertoon hypyn ja putken suun välistä. Ekalla kerralla Masi kurkkasi putkeen päin, mut otus oli niin kiltti että unohti koko putken olemassa olon. :)

Pienen tauon jälkeen jatkettiin putkesta 11 eteenpäin. Puomille muistin ohjata huolella, ei siis huolta putken päistä. Takaakiertoon 14 piti olla myös huolellinen. Pitäis palkkailla näitäkin ihan pelkästään enemmän! Valssi hypylle 15 ja sitten vaan huolelliset ohjaukset seuraaville hypyille. Kepeillä uskaltauduin tekemään jo pienen vedätyksenkin. :) Pitäis näitäkin treenailla enemmän yksinään, lisää häiriöitä ymsyms.

Jipsin kanssa tokoiltiin tosiaan erittäin lähellä aksakenttää ja ihmeellistä kyllä, otus malttoi ihan hiljaa koko ajan vaikka vieressä toiset aksaili. Ja ihmeen vähän otus ylipäänsä kiinnitti huomiota edes muihin. Jipsin keskittyminen tokoon ja meidän tekemisiin oli oikeesti kympin arvoista! :) Mahtavaa! Tehtiin lähinnä seuraamisia, vähän jääviä, kaukoja ja noutokapulan kanssa seuraamista. Lisäksi erityisesti alkuun sivulle tuloja, mitkä meni ihan superisti ja otus otti todella hienon perusasennon. :)

Treenilista kasvaa entisestään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti