Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2013

Wohou!

Tienattiin Masimiehen kanssa meidän ensimmäinen luva lauantain Valkeakosken reissulta! :D

Meillä oli ohjelmassa kolme agistarttia, hienosti otus ylipäänsä jaksoi kaikki noi, mikä oli päivän opintojen tärkein anti. :) Ekalta radalta harmittava hosuminen kepeillä, joista viimeinen keppiväli jäi pujottelematta. Oli pakko ottaa kokonaan uusiksi! Sitten vielä A:lta kielto, kun käänsin katseen pois koirasta just ennen estettä. Fiksua! Muuten ihan sujuvaa, mutta itelleni täytyy antaa kovasti noottia noista meidän kontakteista! Arg! Ne on ihan pian samalla mallilla, kun Jipsin kanssa.... :(

Muutenkin noista Walatin kontakteista. Puomi oli aika normi puinen, mutta A-este ja keinu oli jotain aika kamalia. Alumiinisia, todella liukkaita ja kevyitä! Keinu oli oikeesti ihan järkyttävä! Niin kevyt ja liukas. Onneks se oli vikalta radalta pois ja ehdittiin käydä ottamassa sitä kaikessa rauhassa useampaan kertaan b-radan jälkeen. Mutta positiivista on nyt se, että ollaanpahan tommonenkin nyt kokeiltu. ;)

B-radallakin oikein sujuvaa menoa. Nyt koitin olla huolellisempi kontakteilla, muuuutta... :( No okei, otus himmasi kyllä puomilla, mut ei sillä tainnu etutassut ihan ottaa maahan, kun jo vapautin. A:lla sitten hyvin. Tässä radalla meidän seinäksi käytännössä nousi keinu. Jo ekalla yrittämällä otus himmasi tosi pahasti ja toisella autoin suosiolla laskemalla keinua kädellä, josta toki sitten hylly. Otus taisi vasta kolmannella yrityksellä suorittaa koko esteen. Siitä kuitenkin jatkettiin maaliin ja puhtaasti maaliin! :)

Kuin tilauksesta keinu otettiin pois vikalle radalle ja ennen starttia supisin Masille, et tää on meidän rata! ;) ja niinhän se olikin! Ei ne kontaktit tainnu taaskaan ihan täydelliset olla! Tosin, ainakin otus himmasi hyvin! Kepit meni hienosti, vaikka juoksin vierellä. :) Etenemäksi saatiin huikea 4.01 ja nollarata, joten hieno VOITTO! :D Jee! Meidän ensimmäinen LUVA ja onneksi vieläpä agiradalta!



Meidän tärkeimpiä treenijuttuja toki vieraat kontaktiesteen (mistä joudun tällä kertaa antamaan itselleni hieman noottia..), keppien vahvistaminen kisoissa ja ylipäänsä tekemisen meininki! :) Vaikka tuli noottia itselle, niin Masille huikeaa kisakokemusta jälleen! :D ja otus oli ihan käsittämättömän mahtava! Se vaan on niin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti