Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Tokomaanantai

Vaihteeksi taas muutakin, kun vaan aksaa... :) oli siis tokotreenien vuoro.

Jipsin kanssa meinaa olla vaan pelkkää ihmettelyä. Niin kauan kun touhuilla vaan liikkeiden osia, niin menee oikein mainiosti ja koiralla on valtava into tekemiseen. Heti kun koittaisin ottaa sivulle, saati treenata pientäkin luoksetuloa, niin otus jäätyy täysin. Tai en tiedä sitten, jäädynkö mä ite niin paljon, et otus sitte reagoi siihen. Mä epäilen suurimman tekijän olevan se, etten saa otuksen virettä nousemaan kylliksi. Ehkä mä siis oikeesti kokeilen tänään Masin aksatreenien lomassa hitusen tokoa Jipsille, vaikka sitte siellä taas kiehuisikin yli. Kokeillaan! :)

Masin kanssa sitten taas yllättyy aina yhtä positiivisesti! Masmus on vaan ihan loistava, kun se on niin innoissaan touhuamassa. Toi isommassa porukassa treenaaminen tekee myös selkeesti Masin keskittymiselle hyvää. Vaikka siis mielettömän hyvin se keskittyykin meidän omiin juttuihin, mut kyllä se vaan väsyy noista. ;)

Mitä kaikkea taas Masin kanssa ehdittiinkään.. seuraamisen käännöksiä ja vähän pidempiä suoria. Liikkeestä seisomisia, luoksetuloja (sivulle tuloja ihan superlyhyeltä matkalta) ja kaukoja. Mimmu teki meille myös luoksepäästävyyden, jossa Masi päättikin pysyä tällä kertaa ihan paikallaan. :D Paikkamakuu oli ihan loistava! Palkkasin jossain keskivälillä kertaalleen. Olin suurimman osan ajasta vielä vähintään kylki otukseen päin ja hetken aikaa selinkin. Tälläkin kertaa hakeuduin vielä tarkoituksella ihan keskimmäiseksi riviin ja niin, että vieressä oli isot mustat koirat. ;) Voi Masi-raukkaa! :D Noh, onneks se ei oo mikään raukka ja kesti taas kuin iso mies! Mun ihana Masmus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti