perjantai 20. syyskuuta 2013

Mosamosa treenaa hyppyä ja Jips fyssaroi

Eli otsikossa taas kiteytettynä... ;) Jips pääsi eilen Elinan käsittelyyn. Se vasemman etusen olkalihas ei niinkään reagoinu (kenties kipulääkekuurin tuloksenakin?), mutta lapaluiden välit ja lantio sitten senkin edestä. Erityisesti oikean puolen yläselkä oli kipeä. Otusta käsiteltiinkin kaikkiaan se 1.5 tuntia. Nyt otetaan edelleen rauhakseen ja seuraillaan tilannetta. Kolmen viikon päästä pääsee sitten molemmat otukset Elinan käsittelyyn.

Masmusilla oli vuorossa hyppytekniikkatreenipäivä. Hanna oli ehtinyt rakennella perussarjan yhdistettynä etäisyyden arviointiin renkaalla valmiiksi ja me päästiin taas treenailemaan ns valmiiseen pöytään. :) Perussarjassa oli viisi tai jopa kuusi hyppyä ristikkorimoilla, joiden perään oli rengas lähtien 8 jalasta. Rengasta siirreltiin taas eteenpäin ja takaisin. Mä oon tainnu aikaisemmin tehdä hyppytekniikkatreenit lähestulkoon aina niin, että oon ite palkkaamassa sarjan päässä. Nyt kokeiltiin joka setissä eri variaatio. Selkeesti haastavin otukselle oli se, että mä liikuin samaan aikaan vierellä.

Seuraavaksi kokeiltiin set point-harkkaa. Tässä pidettiin ensin nousevana "esteenä" ristikkorimoja, mitkä aiheutti Masin hypystä aikamoisen loikan. Heti kun vaihdettiin tilalle yksi normaalirima, niin hypyn laatu parani ja otus ylitti sen lähes oppikirjamaisella kaarella. :) hassupienikoira!

Näiden lisäksi käytiin vielä tekemässä jokunen puomi sekä välissä muutama keinu. Testasin puomin ensin pariin kertaan juoksemalla ihan reilusti ohi. Noh, Masi ei näemmä ymmärrä kontaktin ottoa näin. :) Tai pysähtyi otus kyllä, mutta niin että kaikki tassut oli maassa. Pitäis siis ehkä Masinkin kanssa palata taas perusteisiin, ihan niinkun Jipsinkin kanssa.. Keinua tehtiin muutama toisto ja ihan superisti. Ei tietoakaan jänskätyksestä. Kehuin otusta niin paljon, kun vaan osasin ja syötin nameja reilusti. Tän jälkeen vielä pari toistoa puomia. :)

Illalla käytiin vielä porukalla harjoittelemassa kaupunkikävelyä meidän uusilla huudeilla. :D Mä niin tykkään tosta alueesta! Koirien ohitukset sujuu nykyisin (kopkop!!) oikein mallikkaasti! :) ja tossa alueella saakin treenata noita paljon.. Hyvä vaan! Ainoat lievät probleemat on niiden kymmenien jäniksien kohtaamiset. Huoh! Mut jospa nekin siitä.. tai sitten ei. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti