perjantai 6. syyskuuta 2013

Mitäpä muutakaan...

...kun aksaa! :) Oli tarkoituskin ottaa tällä viikolla aksailua vähän reilummin, niin jospa se Masimies unohtaisi viime viikonlopun säikähtelyt keinulta. Sunnuntainahan olis tarkoitus jälleen mennä kisailemaan. :) Jippiksen kanssa starttaillaan huomenna Nokialla kolmen startin verran ja sunnuntaina on tosiaan sitten Masin vuoro kolmen startin verran. On siinä aksaa taas yhdelle viikonlopulle.. Jos ens viikolla otettais sitte hitunen taukoa lajista.

Mutta eilisistä treenailuista. Vesa teki meille Hannan kanssa radan, mutta koska mä koin sen hitusen haastavaksi meille Masin kanssa, niin päätin treenata toisin. Tein sitten jotain alla olevan kaltaista:


Pääajatus oli edelleen kontakteissa ja erityisesti Masin kanssa nimenomana keinussa. Ensimmäinen keinu Masin kanssa tehtiin taas niin, että Hanna piti keinua vähän vastaan ja laski sen varovasti alas. Tähän Masi tuli jo tosi hyvällä draivilla! Näin meni myös seuraavilla kerroilla ilman, että keinua hidastettiin. Jess! Eilisessä treenissä saatiin Masin kanssa useampi TOSI hyvä suoritus keinulla ja ihan loistvia puomin kontakteja. :D

Jippiksen kanssa ajatus oli myös kontakteissa ja ne sujuikin aivan loistavasti! Sain tehtyä vapautukset oikeasti rauhassa ja itse paikallaan pysyen. Ainiin ja Masinkin kanssa tehtiin myös ihan loistavia keppisuorituksia. :) Rupesin jo aavistuksen vedättämään. Jiihuu!

Nyt vaan tärkein ajatus viikonlopun kisoissa, että suoritetaan ne kaikki kontaktit tismalleen samallalailla. Hyvä muuten huomenna, kun Jipsin kanssa päästään aloittamaan hypärillä, niin saa pahimpia Jipsin intoja laskettua (toivottavasti!) siinä. Jos sitten agiradoilla maltettais molemmat keskittyä huolellisemmin kontakteihin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti