Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Agiliitelyitä

Loppuviikko menikin sitten agiliidellessä molempien koirulaisten kanssa niin, että viikonloppu on vaan otettu rennosti ja palauteltu. :) Ja hyvä niin!

Perjantaina oli vuorossa Masi aluevalmennus, jossa ensin ohjelmassa oli aikamoinen rääkki ;) ohjaajille, jonka jälkeen aikamoinen ratatreeni koirulaisten kanssa. Mutta ihan superhienosti selvisin sekä Masin kanssa että ilman. Toi fysiikkatreeni itelle on vaan NIIN tärkeetä! Onneks meidän seurassa on mahis siihen.. :D mitä täytyy ihan ehdottomasti hyödyntää jatkossa aina kun mahis vaan on!

Ratatreenissä ohjelmassa oli 26(!) esteen pätkä! Olennaista tässä treenissä oli muistiharjoitus itselle, olihan rata ihan pelkkää pyöritystä. Ihmeen hyvin tosta selvisinkin noin niinkun muistin kannalta. Toinen homma oli, kuinka sain mietittyä fiksut ohjaukset just meille. Ekalla kierroksella tehtiin kisanomainen suoritus oman suunnitelman mukaan. Sitten käytiin koutsin kanssa rata kohta kohdalta läpi miettien kenties parempia ohjauksia ja toisella kierroksilla rata uudelleen korjatuin ohjauksin. Tosi hieno fiilis jäi ennen kaikkea, että muisti radan(!!) ja toisekseen, et kyllä se Masmus vaan kykenee kun ohjaan huolella. :D kummallista!

Lauantaina ohjelmassa oli Salosen Marian valmennus Best In-areenalla Lempäälässä, johon nyt ekalla kerralla osallistuin Jipsin kanssa. Onnistuin möhmeltämään oman treenin, kun saavuin paikalle tuntia liian myöhään, joten missasin täysin oman ryhmän rataan tutustumisen ja jouduin opettelemaan radan sitte vähän miten sattuu. Tyhmästä päästä kärsii taas kaikki! ;) No, mutt loppu viimeks päästiin kuitenkin Jippiksen kanssa hiomaan meille äärimmäisen tärkeitä ohjauksia ja nimenomaan tiukkoja sellaisia. Sain myös mietittävää ja ennen kaikkea treenilistalle Jippiksen kanssa oikeesti itsenäisten keppien treeniä. Treenilista kasvoi myös putkijarrutuksista, ylipäänsä vielä enemmän ennakoivasta ohjauksesta (esim koiran ollessa putkessa voisin vieläkin huomattavasti aiemmin helpottaa koiran etenemistä ja KERTOA, mihin on tarkoitus jatkaa putken jälkeen) ja ennen kaikkea takaaleikkauksista! Mä en uskalla takaaleikkausta käyttää missään, kun mulla on vaan tapana heittää koira eteenpäin, vaikka tarkoitus oliskin kääntyä tiukasti toiseen suuntaan. Miksi en siis oo treenannu tätä enempää??

Lauantaina ehdittiin Masimiehen kanssa ottaa myös parit sessiot kontaktitreeniä takapihan kontaktilaudalla+alustalla. :D Ja jee! Joko yhden onnistuneen treenin päätteeksi voi todeta, että me osataan!? No ei ehkä, mutta hyvällä tiellä ollaan myös Musmusin kanssa kontaktien suhteen! Ja takapihatreeniä vaan jatkossa lisää... Ohessa otettiin myös taas oikeen yllättäen vauhtihyrrällä maahanmenoja. :) Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti