Sivut

maanantai 20. elokuuta 2012

Kisamenestystä ja Masmusin tokotreenailuja

Aika hurjaa! :D Ei muuta voi todeta viikonlopun koitoksista! Tienattiin Jipsin kanssa tosiaan kaksi nousu-luvaa 2-luokasta suoraan neljästä ekasta startista. Sijoitukset näissä starteissa oli neljäs, ensimmäinen, hylsy ja kolmas. Kiteytettynä siis; loistava viikonloppu! :D Vaikkakin, aavistuksen mua mietityttää jo näin kolmen kunnollisen kisapäivän kokemuksella ;) että eikö mulla oma pääkoppa kestä noita kisoja?! Mikä siinä on, että kaikkina kolmena kisapäivänä on se ensimmäinen startti menny, ei nyt ihan plörinäksi, mutta ei nyt ihan loistavastikaan. Tietty siihen ekalle lataa varmaan suurimmat odotukset, tiedä sitten...

Lauantain agiradat:

http://www.youtube.com/watch?v=RIUAtb1c8nA

http://www.youtube.com/watch?v=0GP-RitQyj4

Lauantain eka rata sujui ihan kivasti jonkin aikaa kunnes mulla sekosi pasmat. Toinen rata oli jo sitten kaikenkaikkiaan sujuvampi ja siitä jäikin oikein hyvä fiilis. Kepit oli molemmilla radoilla hienot, kontaktit osittain hienot ja osittain vähän niin ja näin. Treenattavien asioiden lista siis kasvoi entisestään.

Sunnuntain agirata:

http://www.youtube.com/watch?v=KWaQYdKJuJA

Sunnuntain eka rata oli hypäri (koitin kovasti senkin videon tallentaa youtubeen, mutta jostain syystä kerta toisensa jälkeen onnistuin jotain möhmeltämään, enkä nyt sitte löydä sitä), joskin siinä videossa ei olisikaan paljoa katottavaa. ;)

Masin ja Jipsin treenikuvia (suuri kiitos koutsi-Hannalle!):


Jips puomin kontaktilla :)
Masin keinun paukuttelua

Masin 2on2offia keinulla

Masi seuraa (kättä?)
Masi osaa pitää kontaktia hienosti :)

Masi seuraa lisää (kättä?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti