keskiviikko 15. elokuuta 2012

Masmusin agiliitelyt

Eiliset Masmusin ohjatut agitreenit oli peruttu, mutta innostuttiin tekemään hyppytekniikkaa, mikä oli hetken tauon jälkeen enemmän kun hyvä juttu. :) Tehtiin kolmea sarjaa; perus, etäisyyden arviointi ja taipuminen.

Perussarjassa Masilla hyppyjen etäisyydet neljä jalkaa ja rimojen tilalla oli tällä kertaa speedpumpit (kun rimoja ei saanu 15cm korkeudelle, mikä olisi sopiva). Etäisyyden arvioinnissa kolme hyppyä neljän jalan etäisyydellä ja neljäntenä esteenä oli rengas. Renkaan etäisyys vaihteli 9-10-11-12-11-10-9. Noihin edellisiin hyppysarjoihin haettiin vauhtia putkesta. Kolmas harjoitus oli taipuminen, jossa ympyrän mallissa putki ja viisi hyppyä (meillä siis näissäkin speedpumpit).

Ollaanhan me näitä aina aika ajoin jaksettu tehdä ja sen onneksi huomaa. :) Masista alkaa nyt myös huomata sen kehittyvän vartalonhallinnan, se jopa kokoaa itseään hienosti hypyille. :D Perussarja oli Musmusille ihan lastenleikkiä. Kovasti sillä tulee kiire, jos mä ite juoksen vieressä ja varsinkin, jos pääsen vähänkin edelle. Onneks oli avustaja palkkaamaan hyppyjen taakse, joten sain ite pysyä paikallaan. Etäisyyden arviointi-treenissä käytettiin "arvioitava" esteenä rengasta ja avustaja oli taas palkkaamassa renkaan takana. 11 jalan etäisyyden huomasi hyvin, kun Masmus joutu oikeen tsemppaamaan, kun huomasi renkaan olevankin kauempana. Oikein hyvin silti! Taipumistreeni on niinikään helppo Masille, onhan se niin pieni koira suhteessa ympyrään, ettei siinä oikein kunnolla ehkä tuu sitä haluttua taipumista. Hienosti silti! :)

Ainiin ja kokeiltiinhan me Jipsin kanssa taas palautteluna A:takin.. :) ensin ihan pelkällään ja sitte hypyn kautta. Eikä ongelmia, onneksi!! :) Tänään hierojalla selviää, tuliko muitakaan "vaurioita"... Pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti