Sivut

perjantai 3. elokuuta 2012

Jipsin epistelyt


Eilen Ylökk järjesti epikset, johon mekin päästiin Jipsin kanssa osallistumaan, vaikkakin se joutui taas taipumaan pöksykohtaloon. Ei paljoa menoa haitannu! On ihan loistava tietää, ettei Jipsiä häiritse oikeesti mikään. Aavistus epävarmuuttahan Jipsissä on havaittavissa erityisesti kontakteilla, mut mä epäilen vahvasti sen johtuvan ihan vaan kokemuksen puutteesta. Ei paljoa tarvi ihmetellä, miksei Jips irtoa kontakteille.. öö, meillä on tainnu olla jopa kolmessa treeniradassa kontaktit. ;D

Tässä meidän eilinen rata:
http://www.youtube.com/watch?v=fQ_oNXbF76g

Se olikin tosiaan ihan sujuvan näköstä menoa! Ainakin mun mielestä.. eihän se ihan ykkösten rata ollu, joten siihen nähden mun mielestä oikein mainiosti! Vielä kun kontaktit hiotaan supervarmoiksi! Puomin ylösmenon epävarmuutta en ite osaa täysin päätellä, mistä johtui, eri värinen este. :) Ihan täysin suoraanhan Jips ei tullu alastulon kontaktille, mut aika hyvin silti. Puomin ja putken jälkeinen hyppykiemurointi meinas aiheuttaa harmaita hiuksia ohjaajalle, mut ihmeen hyvin siitä silti selvittiin. A löytyi hienosti ja sen kontakti. Keinulla sitte... Videolta kuulin aika hyvin oman mokan; sanoin sitte koske-käskyn, kun koira oli JO kontaktilla. :D kappas, kun ei pysähdy! Eli täysin mun oma moka!

Agiliitelyiden jälkeen käytiin oikein kivalla iltalenkillä koirulaisten kanssa (poislukien Masi, jonka yhteislenkkeilystä Jipsin läsnäollessa ei vaan tuu mitään). Löydettiinkin oikein mainio pieni mökkitie, jonka varresta löytyi oikein sopiva koirulaisten uimapaikkakin. Otukset kävi kaikki erikseen kyllä pulikoimassa ihan kunnolla, mutta yhdessä ei. ;)


Kuje, Pila, Masmus ja alakerrassa Nuka (kokoonpanosta puuttuu tietysti Jips, joka joutui Masin ulkoiluvuoron ajaksi autoon)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti