maanantai 12. tammikuuta 2015

Isojen poikien aksatreenit!

Tai ainakin jotain sinne päin.... ;) Miikku järjesti meille Milan kouluttamaan aksaa Kaarinassa ja Jokru oli mukana tottahan toki. Taitaapi olla, että mun aksakärpänen löytyi todenteolla taas. Vielä kun löytyis jostain rahaa.. ;)

Jokru oli huikea! :) Harmittaa, etten tajunnut pyytää ketään kuvaamaan. Olisi ollut oikein kiva nähdä, miltä se oma räpellys näytti. Positiivista oli taas se, että aina ns virheen jälkeen tiesin itse aikalailla heti mistä se johtui. Pääasiassa meinasin hieman hosua, enkä muistanut ihan täysin pitää katsetta mm laskeutumispaikassa ts koiran linjalla. Ja koska Jokru ei nyt kuitenkaan ihan niin pro vielä ole, että kestäisi tommosia ohjauksen puutteita, niin näistä aiheutui joitakin virheitä.

Pakkovalssin merkkauksia voisi taas muistaa muistuttaa. Jaakotusta pitäisi ylipäänsä treenata, eipä olla ikinä taidettu tehdä. ;) Poispäinkäännöksien pihatreeni oli selkeesti tuottanut tulosta! :) ne sujui putkiin hienosti! Muutenkin kaikkiaan Jokru tuli superisti ohjauksiin, onhan se niin kiltti! <3 Vastakäännöksiäkin Jokru teki sujuvasti ja parille vierekkäiselle hypylle halusin kokeilla takaakierto-persjätöt, mitkä nekin vaan sujui! Aika huikea pikkumies! :)

Pakko lainata tähän loppuun vielä Miikun ottama yhteiskuva kakaroista:

Vas oikealle: Jokru, Bingo, Kikka, Halo, Keno ja Chhaina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti