lauantai 17. tammikuuta 2015

Tokotreenejä laidasta laitaan

No, okei.. on tässä tullut taas treenailtua hitunen aksaakin omatoimisesti mutta pääasiallisesti tokoa. Laidasta laitaan siitä syystä, että Jokrun haukkureaktiot nosti aavistuksen päätään tuossa joulutauon jälkeen, mutta eiliset treenit osoitti sitten taas ihan muuta. :)

Ostin Riitalle extratreenikertoja tiistaille. Nyt otetaan ainakin tää tammikuu tehostetusti tokoa. ;) kun joku on niin hurahtanut.... :D Viime viikolla oltiin ekaa kertaa ja olipa yllätys kuinka paljon Jokru otti häiriötä taas uusista, vieraista koirista. Hyvä ottaakin nyt noi tiistaitreenit sitten suosiolla ihan häiriötreeninä. SitäKIN kun tarvitaan. Teemana treeneissä on ollut perusasento ja seuraaminen, niinkun jo aiemmassa kirjoituksessa taisinkin mainita. Nyt kun ollaan treenailtu perusasentoa sillä silmällä peilin edessä, niin jopas on poika korjannut. Eikä mun enää oo tarvinut "autella" vartaloavuilla. :) On toi Jokrupoika vaan kummallinen koirulainen, kun tsemppaa tekemistään kerta toisensa jälkeen. <3 Eilen treeneissä tehtiin perusasentoa Riitan häiritsemänä. Ekalla toistolla Jokrulla meni hetki hoksata, että mun sen pitäis kontaktia eikä leluun. Toisella kerralla ei enää sitäkään aikaa ja kolmannella otti kontaktin muhun heti. :D superia!

Eilen tehtiin lisäksi paikkamakuu kohtuullisessa häiriössä, kun naapurikentällä juuri leikitettiin koiria ja vingutettiin jopa vinkulelua. Ei haitannut edes Jokrua! ;) lievä tehotreeni maahanmenoonkin on tuottanut tulosta näemmä. ;) Jokru meni kerrasta maahan ja piti jopa oikean asennonkin. :)

Viikolla käytiin kertaalleen treenaamassa omatoimisestikin. Kaikki koissut treenasi tunnissa, kaksi settiä siis jokaiselle. Pääasiassa kuitenkin "aksaa" ja tarkemmin ihan vaan kontaktitreeniä. Vähän myös tarjoamista ja jokunen luoksetulo jokaiselle sekä törpön kiertoa. Sopivasti kaikkea pientä sekasin. Ja koirat nautti! <3

Keskiviikkona mulla alkoi myös omat tokokurssit. :) Aika jänskää, mutta kivaa! Ja niin opettavaista nähdä niin erilaisia koirakoita, mitä kymmeneen mahtuun. Kaikki on niin erilaisia! :) Nää kurssit tulee olemaan niin opettavaisia mulle itselle! Ja miten toi lisääkään entisestään omaa treenimotivaatiota!

Jokrun rentoilua viikolta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti