maanantai 26. tammikuuta 2015

Ja lisää tokoo :)

Eihän me enää muuta treenaillakaan, kun tokoa. ;) Tänään oli vuorossa taas omatoimitreenit ja jokainen koirulainen sai osansa. Muistin jopa meidän läksyn; suunnitella treenin etukäteen ja melkein pysyttiin suunnitelmassa. Nyt pitäisi vielä analysoida tehdyt jutut. :) sen teen taas tarkemmin tuohon reenivihkoon.

Jokrun kanssa pääpaino oli seuraamisen testaaminen ei niin tiiviillä paikalla. ;) ja homma tsek! ;) Palkkasin ensin namilla pari kertaa ns ulospäin ja kolmannen seuraamisen tarjoamisen lelulla. Eipä enää painanut poskella reiteen. Täytyy nyt hetkinen keskittyä tuohon palkkaamiseen, että se tulee oikeasti koiran vasemmalle eikä oikealle, niin eiköhän toi lievä painaminen jää kokonaan pois. Toinen juttu oli alustatreeni ja nimenomaan kesto. Muistimpa jopa lisätä omaa liikettäkin kohtuu reippaasti. Eka setti taisi olla kakaran kanssa aikalailla tässä.

Jipsi pääsi treenaamaan seuraavaksi ja sen kanssa tehtiin taas sopivan sekavaa sillisalaattia. ;) vähän kaikkea. Oon muistanut nyt valkosten kanssakin ottaa noutotreeniin kapulan vapautuksen lennosta ja vaihdon leluun. Noh, se toimii vaihtelevasti. ;) taisivat itseasiassa molemmat tehdä kertaalleen niin, että vaihtoivat kyllä leluun mutta vaihtoivat vielä takaisin kapulaan. ;) kun se on niin kiva... Törpön kiertoon yhdistettiin molemmilla pari stoppia. Myös valkoiset treenasi alustaa ja kestoa siihen. Jipsi teki ainostaan pari toistoa hyppynoutoa.

Jokru treenasi taas seuraavan setin, jossa tehtiin pari toistoa noutoa. Jokrullakin kapulasta irrotus meinaa hieman kestää ja kakara arpoi lelulla, että kummanko ottaa. Vaihtoi kuitenkin leluun. Hyppyä tehtiin kolme toistoa, kaksi alustan kanssa ja kolmas ilman. Empä meinaisi koskaan muistaa ottaa alustaa pois ;) mutta noita on niin tärkeää muistaa yhdistää, ettei kakara jää kiinni alustaan. Tässäkin setissä ihan hitusen seuraamista tarjoamisella ja keskittyen palkkaamiseen. Kokeilimpaa hieman taas hoppiakin.. nojoo. Osaahan se kakara tuon, mutta miten saadaan kesto tohon?! Onneksi huomenna on Riitan treenit taas. :)

Masin setissä hyvin pitkälle samoja juttuja, kun Jipsin kanssa. Hyppyä alustan kanssa. Hyvin tulee Masillakin kestoa seisomiseen ton alustan kanssa. Törpön kiertoa tosiaan Masinkin kanssa ja kokeiltiin ekaa kertaa ikinä pysäytystä. Hyvin toimi!

Jokrun vika setti oli ehkä jo liikaa. Vaikka me tarkoituksella taas treenailtiinkin halliin tuloa rauhassa, joten settien oli ajatuskin olla lyhyitä, niin kolme settiä on silti paljon. Sitä paitsi Jokru liikkuu nykyään tuolla hallin lähiseudullakin jotenkin paljon rennommin. :) Jess! Eli ehkä harjoitus on alkanut tuottaa tulosta. Tässä vikassa setissä tehtiin kuitenkin vielä kaksi lyhyttä luoksetuloa (hieman vajaiksi meinasi taas jäädä varsinkin ensimmäinen perusasento) ja ehkä kolme törpön kiertoa hieman pidemmältä matkalta. Eka oli vähän lähempää, se oli ok, toinen kauempaa ja siinä kakara joutui hieman miettimään. Kolmas oli sitten paljon helpompi. :)

Treenien jälkeen vielä mökin jäälle nautiskelemaan ihanasta ulkoilusäästä! :)

Alla kuvissa on vierustoverit aamulta :) rentoja kaiffareita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti