tiistai 20. tammikuuta 2015

Supermaanantai.... :)

Ei eilinen ollut todellakaan muu kuin supermaanantai. Kaikki koirat sai päivän aikana treenata aksaa (eri paikoissa ja aikoina tosin), lenkkeillä kunnolla ja Jokru pääsi vielä bonuksena lempparitytöille kylään. Saman kyläilyn yhteydessä mä sain oppia koirien lelujen tekemiseen. :) Todellakin supermaanantai! Tuosta on aika vaikeaa laittaa paremmaksi tällä viikolla... ;)

Jokru treenaili pääasiassa kontakteja, A:ta ja keinun paukuttelua. Paukutteluun sai lelun kanssa hieman enemmän tarmoa ja Tanja sai taottua pojulle tolkkua 2on2offiinkin hyvin. :) Mäkin olen sitä koittanut treenailla, mutta jostain syystä en ollut saanut pojua oikein ymmärtämään ideaa. Nyt näytti kuitenkin paremmalta. Hannan Ilve näytti mallia juoksu-A:sta! Wau! :)

Jippumasi pääsi myös aksaamaan omiin reeneihinsä. Jaksoin jopa rakennella jonkinlaista radan pätkää. Pääasiassa treenailtiin kuitenkin erillisiä pieniä juttuja, mm puomia, keinua, puolikkaita keppejä, suorairtoamista (jossa hyppy, rengas ja pituus), Masille erikseen rengasta (joka on jostain syystä hieman epäselventynyt) ja Jipsille hieman tuplasylkkäriä. Molemmat pääsi tekemään päällejuoksua, mutta kahdella hypyllä se on kyllä liian piisofkakku. Mun pitää vaan muistaa juosta ihan lähellä siivekkeitä, ettei tuu tehtyä turhaa mutkittelua. ;) toisaalti tuli todettua Jippusen kanssa, että oikeesti sitä seuraavan esteen törkkäsyä ei ehkä oo hyötyä tehdä ihan liian aikaisin. :)

Oikein mainiot treenipätkät jokaisen koirulaisen kanssa! :) ja taisivathan nuo kaikki olla oikein tyytyväisiä! Illalla käytiin vielä Jokrupokrun kanssa Tanjan ja tyttöjen luona kylässä! Oli ihan kiva kokeilla ja ennen kaikkea todeta, että Jokru oli oikein mallikas kyläilijä. Toki tytöt teki homman helpoksi! :)

Sisarukset on kyllä niin ihqut yhdessä! <3 näistä oikeasti näkee, kuinka ne nauttivat yhdessäolosta! Todellisia hyvänmielen koiria! :)

Nano näytti mallia nuoremmille, kuinka ottaa KAIKKI lelut suuhun samaan aikaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti