torstai 8. tammikuuta 2015

Omatoimiaksaa

Tänään käytiin vihdoin omatoimiaksailemassa, kun taas vihdoin meillä on oikeus siihen. :) Kaikki koirulaiset pääsi tekemään oman osuutensa, myös Jipsi. Tehtiin jokaisen kanssa hieman sivuirrotusta, valssia, saksalaista, päällejuoksua nyt ainakin. :) Jipsille kertaalleen keinu, Masille pari toistoa A-estettä (tekipä ihan superit kontaktit!) ja yksi lyhyehkö radanpätkä. Jokrulle lisäksi pari lähetystä pimeään putkeen, A:n alastuloa ja sitten viimeisessä setissä pari kertaa noutokapulan pitoa. Ja ei, ei se ilme ole tässä itsellään kohentunut. Hitto! ;) Täytyy oikeesti kysellä viisaammilta neuvoja tähän! Tommosella ilmeellä ei kuitenkaan jatketa yhtäkään toistoa.

Jipsin tekemistä kyttäsin varmaan taas ihan hullunlailla! ;) Toki tehtiin jollain 20cm rimoilla, mutta eipä sillä tunnu olevan mitään ongelmia. Täytyy nyt vaan maltilla kokeilla aina vähäsen ja sitten pikku hiljaa taas pientä rataa yms. Putkia en vaan uskalla edes kokeilla. Mutta ehkä ihan hyvä vaan, ainakaan jos on yhtään pakkasta. Masinkin kanssa noi tekniikat sujui hienosti ja mun mielestä pääsin oikein hyvin alta pois. ;) Ts vaikka teinkin yhdellä tai kahdella esteellä, niin koitin silti lähteä ohjauksista pois heti vaan lukituksen jälkeen ja hienosti sujui. Päällejuoksua treenasin kahdella esteellä ja superisti sujui! Jopa Jokrun kanssa! :) Olis pitäny olla ahneempi ja kokeilla tyyliin kolmea estettä. ;) mut ehkä ens kerralla. Tehtiin paljon kaikkea muutakin ja jopa Jokru suoritti kaikki tekniikat ihan loistavin arvosanoin! :) Lisäksi Jokru paukutteli hieman keinua (mikä meinasi olla ilmeisen tylsää ja typerää) sekä muisteli taas A:n alastuloa. Varsinkin toiselta puolelta Jokru meinaisi aina vaan heittää sen pyllynsä ihan maahan asti. Onhan se mahdollista, että sillä ei vaan lihakset jaksa pitää isoa miestä oikeassa asennossa. Toiselta puolelta kuitenkin onnistuu. Mutta täytyy antaa pojalle aikaa!

Eipä olisi voinut omatoimitreeni paljon mukavammin mennä! Sen verran meinasi sitten olla hulinaa hallin ulkopuolella ja Jokrulla riitti haukuttavaa kaikissa vieraissa koirissa. Huoh, kun tonkin puolen saa vielä sujumaan, niin mikäs jätkän kanssa on harrastaessa. :)

Nyt koirat näyttää tältä:


Ainiin ja kaupanpäällisiksi poikettiin vielä kotimatkalla ostamassa Jokrulle vihdoin myös Hurtan oma mantteli. Ompahan nyt lämmin takki treeneihin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti